Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Apollo 137,6

15.06.2019 15.06. klo 23:45
päättyy klo 02:30 // kesto 165 min

(Apollo 13, seikkailudraama, USA, 1995) Tom Hanksin tähdittämä klassikkoelokuva kertoo epäonnistuneen kuulennon vaaroja täynnä olevasta matkasta takaisin Maahan. 140 min. Ohjaus: Ron Howard. Pääosissa: Bill Paxton, Ed Harris, Gary Sinise, Kathleen Quinlan, Kevin Bacon, Miko Hughes, Tom Hanks.

Lähetykset

Arviot

 3.8
(46 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jenkit ei ole ikinä käynyt kuun pinnalla eivätkä muutkaan. Van Allenin säteilykenttä on niin voimakas että jotta ihminen selviäisi sen läpimenosta hänen ympärillään tulisi olla noin 1 metri lyijyä mutta nämähän paahteli sinne folio mopedeillaan. Jenkit on patologisia valehtelijoita koko paskalandia. He eivät koskaan käyneet edes kuunpinnalla. Elokuvat jossa ne hyppelee kuunpinnalla ohjasi ja kuvasi Stanley Kubrick. Ne tehtyään hän ei ole astunut USA:n kamaralle kertaakaan, eikä astu omien sanojensa mukaan. Onko outoa että viimeisen kerran kun ihminen Nasan valheiden mukaan kävi kuun pinnalla tapahtui vuonna 1972 ? Se oli vain kylmän sodan propagandaa.

Kelvins

Avaruus leffat on aina OK, varsinkin perjantaisin. Jaa mutta Herkule Poirot vaatii keskittymistä täysillä..

Leiska

"Saakaa tämä pyörä filtteri sopimaan tähän nelikulmaiseen reikään käyttämällä näitä!" Tai toisinpäin. Jäi mieleen.

Torschen

Aluksen ylipaineventtiili kyrvähtää hernesoppapäivänä ja yksi miehistönjäsenistä menettää tajuntansa ja toinen kuulonsa, kaiken lisäksi vessapaperi on loppumassa... Houston we have problem

Penator

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt