telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Cosmos: kaikki elämästä

11.07.2019 11.07. klo 14:00
päättyy klo 15:00 // kesto 60 min
Lisää kalenteriin

Kausi 1. Osa 5. Taivas täynnä aaveita. Käsityksemme maailmankaikkeudesta vääristyy valon, ajan ja painovoiman yhteisvaikutuksesta. National Geographic Channel.

Lähetykset

Arviot

4.3
(45 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Kerrankin jotain HYVÄÄ USA:sta!
Kelvins
Vuoden paras ja tärkein sarja. Neil deGrasse Tyson on mainio Carl Saganin manttelinperijä. Keväällä naureskeltiin, kun amerikkalaiset fundamentalistit ja kreationistit saivat itkupotkuraivareita Cosmoksesta, mutta kommenteista päätellen näitä hörhöhihhuleita on valitettavasti myös Suomessa. Toisaalta vaatihan tosiaan eduskunnassakin yksi kansanedustaja luomisoppia biologian tunneille puolitoista vuotta sitten. Että sillä lailla.
DickGozinya
Tuli lapsena katsottua Saganin alkuperäinen sarja. Sarja vahvasti myötävaikutti kokonaisen tähtitieteen ja muiden luonnontieteiden harrastajien ja tutkijoiden sukupolven syntymiseen, sen verran monet tutkijat ovat kertoneet innostuksensa lähteneen tuosta sarjasta. Tuskin on toista dokumenttisarjaa tai muutakaan TV- tai elokuvatuotantoa, jolla on ollut yhtä merkittävä vaikutus tieteen kehitykseen maailmassa. Obaman esipuhe tälle uudelle TV-sarjalle oli siksi harvinaisen asiaankuuluva. Vanhan sarjan saappaisiin voi kyllä olla vaikea astua, mutta alku on ollut hyvä.
Magi42
Tyylikkäästi toteutettu ohjelma siitä, mitä ihmiskunta on tähän asti maailmasta oppinyt ymmärtämään.
carkoivi
AIVAN LOISTAVA SARJA. KANNATTAA EHDOTTOMASTI KATSOA! XXXXX-TÄHTEÄ TUIKKIVAA!
bluesmannen
Lisää tämmöistä tarjontaa!
turtles10
Hyvä sarja, vaikkakin kalpenee alkuperäiselle puhtaasti Carl Saganin uskomattoman karisman, persoonallisuuden, esiintymiskyvyn ja äänen vuoksi. Silti hienoa että uusi versio tehtiin ja Neil deGrasse Tyson oli toki hyvä valinta juontajaksi.
Tunnari
Vihdoinkin ohjelma jossa on totuus maailmasta.
Xeppo
Olis paljon parempi sarja jos pysyttäisiin itse asiassa koko ohjelman ajan eikä alettaisi selittää jonkun yksittäisen tiedemiehen elämäntarinaa. Tekijät on keskittyneet liikaa hienojen grafiikkojen tekemiseen kuin itse tieteeseen ja siitä kertomiseen. Itse ainakin katson paljon mielummin paskalla grafiikalla tehtyjä jos siinä puhuttaisiin tieteestä KOKO ohjelman ajan. Toisin kuin tässä...
Zeti
Jep, 13 jaksoa kaikkiaan. Jok'ikisen immeisen tulisi tämä sarja katsoa. ******/***** -y-
mercury1