telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Maajussille morsian

19.08.2019 19.08. klo 20:00
päättyy klo 21:00 // kesto 60 min

Esittelyjakso. Esittelyjakso. Kausi 12, 1/12. Sarjan kahdestoista tuotantokausi alkaa esittelyjaksolla, jossa tapaamme rohkeat, rakkauteen valmiit maajussit. Yhteistä kaikille on intohimoinen suhtautuminen maalaiselämään ja kaipuu löytää rinnalleen se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet. Apuna rakkauden etsinnässä maajusseilla on Vappu Pimiä.

Lähetykset

Arviot

2.7
(122 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Onneksi on vielä suomalaisia ruuan tuottajia. Toivottavasti saadaan tiloille morsiamet ja maataloustuottajille jälkeläisiä! Sitten kun maataloustukien maksaminen suomeen lopetetaan niin tuet menevät muualle Eurooppaan ja ruoka ei suinkaan ole esim Puolassa niin eettisesti tuotettua kuin Suomessa. Mieluummin verorahoista maksetut tuet suomeen kuin Puolaan pöljät.
1Kumiukko
Kivaa katsella rehellisiä ja teeskentelemättömiä maalla viihtyviä. Ajatelkaa, jos ei maaseutu olisi asuttu, kuinka kulttuuriköyhä Suomi olisi. Turha mollata maalaisia. Stadin hifistelijät voivat lennellä ympäri maailmaa ilmastoa saastuttamassa
Richella
Toi yx jätkä sanoi alussa,l että hän ei halua ketään lihavaa tai rumaa ehdokasta ja itte on kuin ladon seinästä repäisty rotta.
Notkollaan
Kyllä on kiva ohjelma, kun aidot ihmiset etsivät aitoa rakkautta. Yksi parhaista ohjelmista TV:ssä. Ihanaa on myös nähdä kauniita kesäisiä maalaismaisemia ja eläimiä, kun itse joutuu elämään täällä kaupungin metelissä. En voi kyllä ymmärtää näitä maataloustukien kadehtijoita, sieltä maaseudultahan meidän kaikkien ruoka tulee, joten he tekevät tärkeää työtä ja kotimaista ruoan tuotantoa pitäisi tukea oikeastaan enemmän. Onhan se vaan maailman puhtainta ruokaa meille suomalaisille. Kaikki maajussit tässä sarjassa ovat persoonallisia ihmisiä ja eniten tsemppiä toivotan naispuoliselle 'jussille', sillä onhan se kovaa työtä naisen yksin pyörittää tilaa, vaikka reipas nainen onkin kyseessä.
tatjana
tilallisten pullapojat hakeemuijaa itelleen,tää rastatukka hieman naurattaa maanviljelijä hehhehheee
poikamies
Köyhien narinaa! t. Maajussi ":D"
Maighel
Maajusseja tulee neljä kertaa sama jakso. Onkohan siinä jo hieman liioittelua. Nämä tukien varassa elävät huolettomat veikot ja leilat voisi kerran katsoa, mutta neljä kertaa on kyllä liikaa.
persus13
Veronmaksajana haluan että maataloustuet poistettaisiin!
Viisas