telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Sannikka&Ukkola

16.05.2019 16.05. klo 00:15
päättyy klo 00:45 // kesto 30 min

Saako äänestäjä sitä mitä tilasi? Tietääkö äänestäjä mitä tuli tilattua? Miten vaalien suurin häviäjä on matkalla hallitukseen? Studiossa Marja Sannikan ja Sanna Ukkolan vieraina Esko Valtaoja, Jussi Kärki ja Lauri Nurmi. #sannikkaukkola

Arviot

1.8
(4 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

"Blondi&Blondi" Itse arvostan enemmän asiallisuutta kuin provokaatiota. YLE:n ei kannattaisi sortua kaiken maailman trendeihin ja metkuihin. Etenkään veronmaksajien varoilla. Toivon edelleen asiaan keskittyviä asiaohjelmia YLE:n asiaohjelmilta.
ariheinonen
Alku ei luvannut hyvää: näytti siltä, että monen Ylen ohjelman tapaan tämänkin ohjelman fokus harhaantuu puolueiden ja poliitikkojen syyllistämiseen. Mutta Sannikka oli tarkkana ja esitti tiukkoja ja asiallisia kysymyksiä kummallekin keskustelijalle. Kirjailija Jari Ehrnroothin haastattelu oli ohjelman parasta antia: mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Lopussa Jari Ehtnroothin haastattelun arviointikeskustelun vetäjä Sannikka epäonnistui: Ylelle tavanolmainen arvioijien yksipuolinen valinta johti siihen, että arvioinnissa korostui vaan erään ääripuolueen äkkiväärä kannanotto työn tekemiseen.
Hörökorva
Persujen perhekirkko. Miksi vain yhden puolueen porukalla on ongelmia sananvapautensa kanssa?
PKS1
kun olis oma raha omat rajat vois vaan sanoa sorry ja 45 perseeseen
poikamies