telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Sannikka&Ukkola

20.09.2019 20.09. klo 20:00
päättyy klo 20:29 // kesto 30 min

Suomen piti nousta Euroopan ykköseksi ilmastonmuutoksen torjunnassa, mutta budjetti ei vielä vakuuttanut asiantuntijoita. Miksi Suomessa ei kielletä kännyköitä kouluissa? #sannikkaukkola

Arviot

1.8
(4 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

"Blondi&Blondi" Itse arvostan enemmän asiallisuutta kuin provokaatiota. YLE:n ei kannattaisi sortua kaiken maailman trendeihin ja metkuihin. Etenkään veronmaksajien varoilla. Toivon edelleen asiaan keskittyviä asiaohjelmia YLE:n asiaohjelmilta.
ariheinonen
Alku ei luvannut hyvää: näytti siltä, että monen Ylen ohjelman tapaan tämänkin ohjelman fokus harhaantuu puolueiden ja poliitikkojen syyllistämiseen. Mutta Sannikka oli tarkkana ja esitti tiukkoja ja asiallisia kysymyksiä kummallekin keskustelijalle. Kirjailija Jari Ehrnroothin haastattelu oli ohjelman parasta antia: mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Lopussa Jari Ehtnroothin haastattelun arviointikeskustelun vetäjä Sannikka epäonnistui: Ylelle tavanolmainen arvioijien yksipuolinen valinta johti siihen, että arvioinnissa korostui vaan erään ääripuolueen äkkiväärä kannanotto työn tekemiseen.
Hörökorva
Persujen perhekirkko. Miksi vain yhden puolueen porukalla on ongelmia sananvapautensa kanssa?
PKS1
kun olis oma raha omat rajat vois vaan sanoa sorry ja 45 perseeseen
poikamies