telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

The Walking Deadimdb-logo8,3

11.10.2019 11.10. klo 00:30
päättyy klo 01:10 // kesto 40 min

Kausi 10. Jakso 1/16. Yhteistöt yrittävät selviytyä Alphan järkyttävän voimannäytön jälkeen valmistaen itseään uuteen taisteluun.

Lähetykset

Arviot

4.2
(200 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

The Walking Dead on sarjakuvapiirtäjä Robert Kirkmanin luomukseen perustuva AMC-kanavalla (Suomessa FOX:lla) esitettävä toimintasarja. Sarjan suora käännös on Kävelevät kuolleet, mikä kertoo paljon sarjan luonteesta. Walking Dead seuraa ryhmää ihmisiä, jotka yrittävät selviytyä zombie-epidemian riivaamassa Amerikassa. Sarjan alusta asti koko toimiva sivilisaatio on tuhoutunut ja suurin osa maailman väestöstä on joko kuollut tai muuttunut zombieksi.

Vuonna 2010 käynnistynyt sarjan ensimmäinen kausi sai niin hyvän vastaanoton, että sarjasta on tehty jo yhteensä 10 kautta. Sarjan pääosassa on joukko selviytyjiä, joista keskiössä on Rick Grimes -niminen (Andrew Lincoln) entinen apulaissheriffi. Entinen siksi, että zombieiden valtaamassa maailmassa ei ole enää yhteiskuntajärjestystä eikä ammatteja. Vaikka ryhmä kohtaa lähes jokaisessa jaksossa eläviä kuolleita, sarjan edetessä ryhmälle koituvat enemmän vaaraksi elävät ihmiset.

The Walking Dead voitti vuonna 2011 amerikkalaisen TV-alan Emmy-palkinnon parhaasta maskeerauksesta. Sarja on nimetty ehdokkaaksi myös muiden palkintojen saajaksi.

Sarjasta käynnistyi elokuussa 2015 spin-off sarja Fear The Walking Dead, joka sijoittuu samaan maailmaan kuin alkuperäinen sarja. Alkuperäisessä sarjassa liikutaan Atlantassa ja Georgian osavaltiossa. Spin-offissa seurataan zombie-epidemian alkua Los Angelesissa.

Tykkään edelleen 😃
mami67
https://www.thepetitionsite.com/565/143/321/please-dont-kill-dog-on-the-walking-dead/?taf_id=60286350&cid=fb_na Stop them!!! 🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡😡
Kati_Tuomaala
The Brain dead
-Thunderdome-
Ensimmäisen kauden ja Frank Darabontin erottamisen jälkeen laatu laskenut tasaisesti.
Vääntökäsi
6. Kauden päätös oli täysin epäonnistunut mainoskikka. AMC voi viedä Walking Deadin per... Nyt vaihtuu kyllä sarja johonkin toiseen.
Piksuuu
PARHAISTA PARHAIN..
Jani_Simola
Alkuun oli hyvä ja mielenkiintoinen sarja, mutta kun jatkossa teema oli pelkästään verta ja suolenpätkiä, niin kiinnostus meni. Meidän lapsemme katsovat näitä myös. Jos eivät muuten, niin salaa. Totutaan pään murskaamiseen, minä jälkeen mikään reaalimaailman väkivalta ei tunnu miltään.
Rummitzu
Täysin älytön ja tarpeeton sarja !
fidel
Tasaisesti on taso laskenut kaudesta toiseen ja sarjan voisi pikkuhiljaa lopetellakin ennen kuin loputkin hohdosta menee.
Jurpoz
"Turhaan pitkitetty zombiesarja johon on tungettu liikaa täytteeksi ihmissuhdekiemuroita ja uskomattoman naiiveja henkilöhahmoja. Ymmärrän kuitenkin hyvin teini-ikäisten innostuksen kyseiseen sarjaan." TÄYSIN samaa mieltä cannonin kanssa. Ensimmäinen kausi oli hyvä koska siinä ei ollut sitä draamapaskaa. Joskus katsoin myös toisen kauden mutta se oli juuri sellaista shittiä etten seuraavia kausia viitsinyt edes vilkaistakaan. Nyt taas aloin uudelleen katsomaan sarjaa. Eka kausi loistava ja sitten aloin katsomaan tokan kauden ekaa jaksoa ja heti oli niin paljon draamapaskaa. Ei kiitos, minulle The Walking Dead loppuu ensimmäisen kauden viimeiseen jaksoon.
Zeti