telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Tuurin kyläkauppias

17.05.2019 17.05. klo 00:50
päättyy klo 01:50 // kesto 60 min

Kausi 2, osa 2. Vesan ja Janen häävalmistelut alkavat toden teolla. Jane etsii unelmiensa hääpukua ystävänsä kanssa ja Vesa on koruostoksilla vaikean paikan edessä. Tarjoushaukka pidätetään liiallisesta tarjousten metsästämisestä ja varastomiehet päättävät ottaa miehestä mittaa - kovin panoksin, ilman muuta! (Tuurin kyläkauppias, kotimainen tosi-tv, 2015)

Arviot

2.3
(29 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jep! Taitaa jäädä kattomatta.
Sailorman 4 ever
Kiitos mutta ei kiitos.
-Thunderdome-
Tässä toinen turha julkkis, ja ohjelmien taso sen kun laskee.
Viisas
nollaa ei voi antaa tästä ällöräkä äijästä ikävä kyllä.
lampaar
mitä enemmän ktson ohjelmaa, sitä enemmän arvostan Vesa Keskistä. Aivan sama "millä korkeudella housut on" kun mies on saanut aikaan noin hurjan bisneksen. Matalamieliset arvostelut sikseen ja kaikella kunnioituksella Vesa: loistavaa !
Tarja_Riekkinen
Minulla on samoja kuullun ymmärtämisvaikeuksia kuin Tatjanalla. Tekstitys on ainut korjaus tähän ongelmaan, koska suomalaiset äänimestaajat (ei mestarit) eivät tule muutamaan sukupolveen muuttamaan tapojaan "luonnolisesta äänentoistosta". Siinä on välillä jumalaton meteli päällä ja sitten kuiskaillaan. TV:n ääni on kuitenkin pakko pitää kohtalaisen pienellä, ettei kanssa asujat hermostu, mutta silloin jää jo normaali puhe kuulematta. Kun katsoo muiden maiden äänityksiä, niin siellä äänet tasapainotetaan järkevään tasoon. Meteli hiljennetaan sopivasti ja kuiskaukset korostetaan isommaksi, mutta esim. äänensävyistä tajuaa kysessä olevan kuiskauksen.
mun500
Todella ällöttävä tyyppi. Oon saanut sarjasta jo tarpeeksi eikä se ole vielä edes alkanut.
Couchcarrot